Esimene veerand möödus tasavägiselt. Kumbki meeskond ei suutnud initsiatiivi endale haarata ning juhtohjad olid kord ühe, kord teise klubi käes, teatab basket.ee. Veerandaja lõpupoole haaras kerge edu Tallinna Kalev, juhtides pisikesele pausile minnes 21:18. Pärast avaveerandit läks Kalev veelgi paremasse hoogu ning pidevalt oma eduseisu kasvatades oldi poolajaks ees juba 14 punktiga, seisuks 43:29.

Pärast riietusruumist tagasi tulekut hakkas ka Dolphinsi mäng aina paremini laabuma ning Tallinna Kalevi edu hakkas tasapisi vähenema. Siiski oli enne otsustavat kümmet minutit veel juhtimas Kalev tulemusega 58:51. Viimasel veerandajal läks kohtumine veelgi pingelisemaks. Dolphins jõudis kalevlastele järele ning juhtis veidi rohkem kui minut enne mängu lõppu omakorda 4 punktiga. Kalevi kangelaseks osutus aga Reimo Tamm, kelle kahest viskest jõudis Eesti klubi viigini, viies mängu lisaajale. Lisaajal aga kahjuks kalevlastel enam jaksu ei jätkunud ning kodumeeskond võttis lõpuks 88:78 võidu.

Tallinna Kalevil punktide eest hoolitsesid peamiselt viis meest, kes ka kõik jõudsid kahekohalise arvu punktideni. Võrdselt 16 punkti kogusid nii Reimo Tamm, Kaido Saks kui ka Asenso Ampim. Neid toetasid Renato Lindmets ja Raido Roos, mõlemad 13 punktiga. Dolphinsi resultatiivsemad olid 17 punkti toonud Jermont Horton ja William Walker.