Tänavu selgitatakse Eesti meistrid klassides 85cc, MX2 Juunior, MX2, MX1, MiniMX ja külgvankrid. Teistes klassides toimub karikavõistluste arvestus.

MX1, MX2 & MX2 juuniorite esimeses sõidus võidutses kindlalt MX1 klassis osalev Andero Lusbo, kes asus sõidu liidriks juba avaringil. Teisena lõpetanud Claudius Roosma (MX2) jäi lõpuks Lusbost 49,48 sekundit. Ülejäänud konkurendid kaotasid võitjale juba ringiga. Kolmandana ületas lõpujoone Don-Eric Laane (MX2 jun).

Teine sõit oli peaaegu esimese koopia, kui Lusbo edastas Roosmat poole minutiga ja ülejäänuid jälle ringiga. Selles sõidus oli kolmas Kristo Koppel (MX2 jun).

MX1 klassi maksimumpunktid läksid seega Räpinast Lusbole, teine oli Rauno Voldek, kes oli mõlemas sõidus neljas. Kolmas oli kokkuvõttes Raigo Suija (sõitudes 6. ja 7.).

Masinaklassis MX2 oli Roosma ainus võistleja, seega keegi teine punkte ei saanud. MX2 juuniorite arvestuses võitis Koppel oma ainsa konkurendi Laane ees.

65cc ja 85cc klasside ühissõidus võidutsesid ettearvatult suurematel tsiklitel osalevad sõitjad. Esimese sõidu võitis Andreas Hiiemägi, kes edestas Henry Vesilindu 8,8 s ja Robert Sauna 14,3 sekundiga. Teises sõidus mahtusid samad poisid esikolmikusse ja ka järjekord oli sama. Hiiemägi edastas Vesilindu 10 sekundiga, Saun jäi võitjast juba minut ja 20 sekundit. Etapi esikolmik seega Hiiemägi, Vesilind ja Saun. 85B arvestuses oli parim Genry Arras ja teine Marttis Ladev.

65-stel tsiklitel olid sõitudes esikolmikud samad, võitis Jörgen-Matthias Talviku, teine Kevin Sleng ja kolmas Marcel Peldes.

MiniMX ja MiniMX Hobby mõlemas sõidus oli esikolmik sama. Avasõidu võitis Claus-Oliver Pajuri. Tanel Turro kaotas võitjale 8,35 ja Mati Tagapere 22,56 sekundit. Teises sõidus oli Pajuri edu Turro ees 12,89 ja Tagapere ees 14,14 sekundit. Etapi esikolmik seega Pajuri, Turro ja Tagapere. Hobby arvestuses oli päeva parim Mart Kinnas, poodiumile mahtusid veel Mihkel Tääkre ja Villi Liivakant.

Külgvankrite esimese sõidu võitsid esimesest ringist liidrikoha haaranud Gert Gordejev / Veikko Parksepp, kes edestasid lõpujoonel meeskonda Ülar Karing / Krister Kindel 3,7 sekundiga. Kolmandana lõpetasid Urmas Sugasep / Keit Kivaste, kes jäid võitjatest 13,65 sekundit.

Teise sõidus suutsid oma paremuse maksma panna Karing / Kindel, kes suutsid Sugasep / Kivaste tiimist mööduda paar ringi enne lõppu ja võitsid sõidu 2,1 sekundiga. Gordejev / Parksepp kaotasid kolmandatena 18,52 sekundit. Etapivõidu võtsid Räpinast Karing / Kindel, teised olid Gordejev / Parksepp ja kolmandad Sugasep / Kivaste.

MXB ja Seeniorites võitis avasõidu Rogert Room Aaron Nau (+15,4 sek) ja Olari Puldre (+29,9) ees. Parim seenior oli Aivo Rabbi, kes edestas Rene Jõgimaad ainult 0,7 sekundiga. Seeniorite kolmas oli Ergo Pikand (+45,88). Teises sõidus võitis Room napi sekundiga Puldre ees. Nau jäi võitjast omakorda 4,1 sekundit. Seenioritest oli parim Jõgimaa, teine Rabbi (+47,1) ja kolmas jälle Pikand (55,8). MXB esikolmiku moodustasid Room, Puldre ja Nau ning seeniorites Jõgimaa, Rabbi ja Pikand.

MXC ja MXD ühissõitude tulemusena oli MXC klassis kokkuvõttes parim mõlemas sõidus Mihkel Reino, teine Timo Vacermann (sõitudes 3. ja 2.) ja kolmas Pertti Salonen (4. ja 3.). MXD arvestuses olid mõlema sõidu esikolmikud samad. Seekord oli parim Kevin Radsin, teine Asko Saadi ja kolmas Tanel Turro.

Kõige pisematel tsiklitel masinaklassis 50cc võitis mõlemad sõidud Kristjan Sander Saadi. Päeva kokkuvõttes tuli teiseks sõitudes neljandana ja teisena lõpetanud Kennert Nurja. Poodiumi madalailmale astmele tõusis Robin Kruuse, kelle kohad olid kolmas ja neljas.

Eesti talikrossi meistrivõistluste järgmine etapp toimub 1. märtsil Kose-Risti krossirajal.