Eile osales El Husseiny ka 1:0 võidumängus FC Flora vastu, kus ta tegi kaasa esimese poolaja.

"Kui kõik paberid korda saab, siis tundub, et jääb meeskonda," ütles Levadia peatreener Marko Kristal Delfile ja Eesti Päevalehele.

Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo sõnul takistab lepingu sõlmimist hetkel vaid tööloa saamine, Eesti elamisluba on tal juba varasemast olemas.

"Ta elas juba varem Eestis, tal on Lasnamäel elukaaslane. Saime vihje, et selline mees on olemas, õnnestus ta trenni saada," rääkis Petersoo, kuidas selline mängija üldse leiti. "Ta on ennast päris heast küljest näidanud. Oleme optimistlikud, et ta võiks tõusta meie üheks põhimängijaks."

Petersoo arvas, et egiptlasele tööloa saamine on lähemate nädalate küsimus.

Varem on El Husseiny mänginud Araabia Ühendemiraatide kõrgliigas.

Kristal iseloomustas mängijat: "Tehniline, intelligentne mängija. Korralik mängumees. Lõunamaalasele mitte omaselt ei ole väga temperamentne. Räägib väga vabalt inglise keelt. Kohanemisega pole mingeid probleeme olnud."

Jaanuaris testis Levadia ka 24-aastast lätlasest vasakäärt Ingus Šlampet ja 21-aastast Soome ründajat Albert Kuqit, kuid Kristalile nad eriti muljet ei avaldanud. Küsimusele, kas Levadiasse on uue hooaja eel veel välismaalasi oodata, vastas Kristal: "Meil on veel aega. Eks paistab, mis tulevik toob."

Levadia viimase hooaja põhiründaja ja Premium liiga parim mängija Rimo Hunt otsib Kristali sõnul veel meeskonda välismaalt.