Suurimat publikuhuvi pakkusid endise esimängija ja olümpial võistelnud Kati Tolmoffi mängud. Kuna Tolmoff on tippspordist eemal olnud, asus ta edetabeli punktide puudumise tõttu püüdma edasipääsu põhiturniirile eelringis. Üksikmängus alistusid vastased kergelt, kõige tugevamat vastupanu suutis osutada veel noorteklassis mängiv Helina Rüütel, kes pidi siiski 21:7, 21:11 tunnistama Tolmoffi paremust. Laupäevane põhiturniir pakub maiuspala juba esimeses ringis, kui Kati Tolmoffi esimeseks vastaseks on turniiril parima asetusega ja maailmaedetabelis kõrgeimal kohal paiknev eestlanna Laura Vana. Nende kohtumine algab 12:30.

Meeste üksikmängus peab esireket Raul Must esimese kohtumise laupäeval 10.30. Koos mängisid Tolmoff ja Must end kvalifikatsioonist edasi segapaarismängus. Põhiturniiril on nende esimesteks vastasteks eelmise aasta pronksmedali võitjad Helina Rüütel-Mikk Järveoja.

Laupäeval peetakse alates 10.00 põhiturniiri esimeste ringide mängud ning veerandfinaalid. Kell 15.00 algavad poolfinaalid.