S.J.R. Kawasaki Racing Teami esindasid Erki Kahro ja Ryan Voase. Kahes eelsõidus finišeeris Erki 11.- ja 10. kohal, Ryan vastavalt 12. ja 11. kohal. Pärast eelsõite suundusid mõlemad sõitjad viimase võimaluse vooru, kus õnnestus Erkil saada enda päeva parim tulemus, 9.koht, edestades meeskonnakaaslast, kes ületas finišijoone 12ndana. Paraku kummagi sõitja tulemus ei andnud võimalust pääseda õhtusele finaalsõidule. Uus võimalus finaali pääsemiseks on juba järgmisel pühapäeval Liverpooli etapil.

Erki Kahro kommentaar: "Nädalavahetus ei olnud kõige parem, põlv ei ole veel 100% taastunud ja sellepärast ei saanud ka võistluseelsel nädalal kordagi trenni teha. Võistlushommikul tuli keerulises lainete sektsioonis uus kukkumine ja tänu sellele ebaõnnestusid kvalifikatsioonid. Inglismaa sisesarjaga sai sel aastal liitutud, et uusi kogemusi saada ja sisekrossi põhitõdesid õppida. Seda eesmärki olen siiani hästi täitnud ning võistlejana annan endast alati kõik, et saada finaali või vähemalt viimase võimaluse voorus kuue esimese hulka tulla.

Meeskonna juhi Steve James ́i sõnul tegid mõlemad sõitjad väga head tööd, kuid paraku ei olnud sel korral õnne. Erki alles kohaneb Arenacrossi kiire ja agressiivse sõidurütmiga. Peamine on see, et Erki naudib võistluste atmosfääri ning õpib iga sõiduga.

Järgmine võistlus leiab aset juba 2. veebruaril Liverpoolis The Echo Arenal. Antud võistlus on järjestuses kolmas kuuest peetavast etapist.