Rocki mänedžer Meelis Pastak juhtis tähelepanu, et 27-aastast Aafrika keskmängijat polnud Gaz Metani koosseisus ka Belgias Antverpenis, kui Gaz Metan mängis sealse Giantsiga 14. jaanuaril.

"Meie tegime omaplt poolt kõik. Mina isiklikult saatsin neile kirja, mille nad viisid saatkonda. Aga kuna probleeme oli Schengeni viisa, mitte konkreetselt Eesti omaga, siis tuleb vastust küsida asutuselt, kes talle seda ei andnud," ütles Pastak.

Pastaku sõnul on selline juhtum, kus vastasmeeskonna pink jääb lühemaks bürokraatia tõttu, Rocki jaoks esmaskordne.

210 cm pikk Okosun on Eurochallenge sarjas platsile saanud vaid ühes kohtumises, nädal enne Tartuga mängu Rumeenias Samara Krasnõje Krõlja vastu, kus ta viskas 24 minutiga 13 punkti ja korjas 5 lauapalli ning sai veel kirja ühe korvisöödu ja ühe bloki.

Rumeenia liigas on Okosun sel hooajal platsile pääsenud neljas mängus. Ühes mängus oli tema panus 11 punkti, teistes ei küündinud ta viie punktinigi. Meeskonda registreeriti mängija alles 12. detsembril.

Eesti klubidest on omal sarnaseid probleeme ette tulnud Kalev/Cramol, kui senegallane Bamba Fall pikalt Lätti reisida ei saanud. Mullu märtsis sai pikk viisasaaga lõpuks lahenduse, kui Läti võimud andsid Fallile riiki sisenemiseks eriloa, et ta saaks mängida Balti liigas Riia VEF-i vastu.