Kuna rootslannade näol oli tegemist põhiturniiril teist kohta hoidva naiskonnaga, siis kerget mängu polnud oodata.

Esimestel minutitel haaras mänguohjad kodusaalis mänginud ECLEX/1182, minnes juhtima 7:0. Peagi said kohmetusest üle ka külalised ning esimese veerandaja võit kuulus rootslannadele 16:15.

Peale väikest vaheaega said jällegi eesti naised kiiremini hoo ülesse, tehes kohe 10:0 vahespurdi, tänu millele poolaja võit kuulus ECLEX/1182 naiskonnale tulemusega 32:24.

Pikemal vaheajal tegi Udominate Basket oma mängust õiged järeldused ja järgnevate minutite jooksul püüti eestlannad kinni ning mindi omakorda paari punktiga juhtima. Viimasel kümnel minutil näitasid suurepärast viskekätt Laina Mesila-Kaarmann ja Greeta Üprus ning juhisid ECLEX/1182 naiskonna tulemusega 69:64 Balti liiga põhiturniiri kuuenda võiduni, tänu millele tõusti omakorda Kaunase Hoptrans-Sirenos järgi teisele positsioonile.

Võitjate resultatiivsemad olid Laina Mesila-Kaarmann 22, Mailis Pokk 13 ja Greeta Üprus 10 punktiga. Tänane söödumeister ja lauakuninganna oli Annika Köster, kes toitis kaaslaseid suurepäraste söötudega ja võitles endale 11 lauapalli.

Homme ECLEX/1182 naiskonna mängud jätkuvad, kui põhiturniiri viimases ringis kohtutakse kell 11 Audentese spordihallis uuesti Udominate Basketiga.