Duranti arvates on Golden State Warriorsi mängujuht Stephen Curry just seda. Parem kui Ray Allen, Larry Bird, Reggie Miller, ta ise ja paljud teised, kellele tabamine on sama lihtne, kui hingamine.

Curry talenti on hakanud austama ka NBA fännid üle maailma, sest mees valiti esimest korda Tähtede mängule ja mitte ainult, vaid lausa põhiviisikusse.

Kui Durant juhib käesoleval hooajal taas skooritabelit, tuues keskmiselt 31 punkti mängus, siis Curry keskmine on 23,5 punkti. Kuid möödunud hooajal purustas tagamängija hooaja tabatud kaugvisete rekordi, saates läbi korvirõnga 272 kaugviset. Märkimisväärne on, et ta tegi seda 45-protsendilise tabavusega.

Mis eristab Curryt aga teistest kaugvisketalentidest, on see, kuidas ta need visked teeb. Kui enamus täpseid viskajaid vajab meeskonnakaaslaste eeltööd, nende perfektset söötu ning vastastaste kaitse rikkumist, siis Curry suudab endale "ise viskekoha" välja mängida. Ja seda väga vabalt ka kaugviskejoone tagant.

Basketball-Reference'i kohaselt olid vaid 60 protsenti Curry kaugvisetest meeskonnakaaslaste eeltöö tulemus. Kui Ray Allen hooaja kolmeste rekordi hooajal 2005-2006 Seattle Supersonicsi ridades tegi (269 kaugviset, tabavusprotsent 41,2), panustasid meeskonnakaaslased lausa 75 protsenti.

Sel hooajal pole Curry sarnast minekut näidanud (tabavusprotsent kaugelt on 38,3), kuid arusaadavalt on ka vastaste treenerid tema katmisega rohkem vaeva näinud. Kuid ta on ainus mängija, kes on kümne parima seas keskmiste punktide ja söötude seas (9,2 söötu mängus).

Kas Durantil on õigus, näitab aeg. Hetkel tundub, et mees ise on teel saamaks üheks aegade paremaks viskajaks. Kui ta seda juba ei ole.