“Igal juhul toimub maraton Eesti hetke parimates lumeoludes. Korraldajad tegelevad maratoni-eelsetel päevadel lumeveoga raja kriitilistele kohtadele,” kinnitas peakorraldaja Mati Lilliallik Kõrvemaa Suusamaratoni toimumist täies mahus.

Korraldajad kutsuvad inimesi üles suusahooaega alustama: “Suusahooaeg on sel talvel küll algusega viivitanud, aga Kõrvemaa Suusamaraton sobib suurepäraselt hooaja avalöögiks. Kes ei julge väheste treeningkilomeetrite tõttu tulla 38 km rajale, on oodatud jõukohasele 19 km ringile. Lastele on avatud 300-meetrine suusaring ja kelgumägi.”

Suusamaratoni kõik osalejad saavad kingituseks kolmekordse suusahoolduspaketi Sportlandilt. Kõiki tänavuse RMK Kõrvemaa Nelikürituse pikkade distantside läbijaid premeeritakse uue spordikella ja tasuta osavõtuga 2015. aasta Neliküritusest. Auhinnad on välja pandud ka Nelikürituse kõigi lühikeste distantside läbijatele, kel on võimalus koos kolme sõbraga kasutada taluhõngulist sauna Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses sobival ajal.

RMK Kõrvemaa Suusamaraton on avalöök 2014. aasta RMK Kõrvemaa Neliküritusele. Lisaks suusamaratonile kuuluvad Nelikürituse kavva 27. aprillil toimuv Kevadjooks, 19. juulil aset leidev Triatlon ning 27. septembril sõidetav Rattamaraton.

RMK Kõrvemaa Suusamaratonile registreerimine toimub veebilehel www.jooks.ee.