Durant viskas Blazersi korvi 46 punkti, sealjuures otsustavatel momentidel ehk viimase kolme minutiga kaugviskeid 3st 3. Durant on nüüd kaheksa järjestikust kohtumist üle 30 punkti toonud, mis on mehe isiklik rekord.

Durant juhib ka kindlalt NBA skooritabelit keskmise 30,9 punktiga. MVP auhinna "tiitlikaitsja" LeBron James on teine keskmiselt 26,2 punktiga.

Duranti minek sel hooajal on nii võimas olnud, et isegi Westbrooki eemaolek pole Thunderi ülemvõimu pidurdanud. Läänekonverentsis ollakse 32 võidu ja 10 kaotusega teisel kohal, vaid San Antonio Spurs on neist 32 võidu ja 9 kaotusega ees.

Sealjuures James ja Heat pole äärmiselt nõrgaks kujunenud idakonverentsis viimaste aastate minekut näidata suutnud, ilmselt pole ka varasemat motivatsiooni, kuid hetkel hoitakse 30 ja 12 kaotusega siiski teist kohta. Ees vaid 40st kohtumisest seitse kaotanud NBA liider Indiana Pacers.

Pool hooaega on täis jooksnud ning aeg on teha uued ennustused NBA väärtuslikuma mängija küsimuses.

Durant on sel hooajal taas tõsiselt tugev konkurent Jamesile, olgugi, et viimase keskmised on endiselt suurepärasel tasemel. Viimased hooajad ongi nende kahe mehe duell olnud ja peale on jäänud kahekordne meister James.

James on ka juba meedias avaldanud, et on Duranti peale kade, kuna sooviks mängudes sama palju peale visata, kui konkurent. Ka on Tähtede mängu hääletusel vahe kahe mehe vahel äärmiselt väike. Kas James tunneb, et ülemvõim hakkab läbi saama?

Kas see hooaeg toob muutuse? Või väärib parima tiitlit keegi kolmas? Näiteks hetkel NBA parima klubi Pacersi liider Paul George?

Avalda arvamust!