Tallinna Kalevi peatreener Kalle Klandorf võttis kohtumise lühidalt kokku: „Olime HITOst igas asjas natuke paremad ja nii see 30-punktiline vahe tuli. Mängisime nagu jäähokit, tehes viisikutena vahetusi. Tegime tugeva kontrollkohtumise järgmiseks Balti liiga mänguks. Jõude vahekord oli kindlalt paigas ja mäng huvitavaks ei läinudki.“

Esimesel veerandajal haaras Kalev Renato Lindmetsa ja Asenso Ampimi korvidest kiirelt eduseisu enda kätte. Seejärel sai ka HITO oma mängu tööle, jõudes hetkeks vaid mõne punkti kaugusele. Veerandi teine pool kuulus aga taaskord kodumeeskonnale, kes juhtis pisikesele pausile minnes 26:14. Teisel kümnendil jätkus Tallinna Kalevi hea hoog ning vahe paisus veelgi, olles poolajaks 22-punktiline, seisuks 48:26.

Teisel poolajal hoidis Tallinna Kalev juhtohjasid kindlalt enda käes, kontrollides kohtumise kulgu. HITO küll proovis neile vastupanu osutada, kui Kalle Klandorfi juhitav meeskond juhtis enne otsustavat kümmet minutit juba 70:41. Viimasel veerandajal vahe püsis ja lõpusireeni kõlades särasid tablool Tallinna Kalevi kindlad 84:54 edunumbrid.

Üleplatsimees oli 23 punkti visanud ja 7 lauapalli kogunud Asenso Ampim. Teda toetasid Kaido Saks ja Raido Roos, mõlemad 10 punktiga. HITO poolelt tegi hea debüüdi nende uus võõrleegionär Joseph Prophet, kes viskas 21 silma ja korjas lauast 6 palli.

Kalev on 8 võidu ja 10 kaotusega 6. kohal, liiga viimane HITO on kaotanud kõik 18 mängu (Tabeliseis).