Vastavalt Eesti Spordiseltsi Kalev põhikirjale otsustas Kalevi juhatus esitada üldkogule presidendi kandidaadiks Kaitseliidu ülema brigaadikindral Meelis Kiili, kelle ka üldkogu üksmeelse hääletustulemusena presidendiks valis.

Brigaadikindral Meelis Kiili tänas kõiki kalevlasi talle osutatud au ja usalduse eest ning lubas anda olulise panuse Kalevi hea nime, käekäigu, hiilguse ja arengu hoidmisel ja edendamisel. Brigaadikindral Meelis Kiili sõnul saab tema presidentuuri ajal fookuses olema inimene ehk täpsemalt töö noortega ja laialdane järelkasv, sest organisatsiooni jätkusuutlikkuse kandja on eelkõige inimene.

Peale üldkogu toimunud Kalevi uusaasta vastuvõtul toimus ka pidulik Kalevi ja Kaitseliidu ühiste kavatsuste raamleppe allkirjastamine, kus ühelt poolt oli allakirjutajaks Eesti Spordiseltsi Kalev tegevjuht Aleksander Tammert ja teiselt poolt Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili. Heade kavatsuste raamlepe sätestab edasise koostöö edendamise põhiprintsiibid, mille alusel töötatakse välja koostöö kokkulepe mõlema organisatsiooni parima sünergia rakendamiseks ühiste eesmärkide saavutamisel.