"Jah, selline ambitsioonikas projekt on kokku pandud ja töögrupp loodud. Sõpruskond on osa töögrupist," selgitas Delfile Rene Mandri. "Eestis on vaja selgelt enam tegeleda 19-23 aastate jalgratturitega, sest meil puudub antud hetkel isegi U23 vanusegrupi koondis. Need, kes juunioride east välja kasvanud, on seni koheselt otsinud teed Prantsusmaale, et seal läbi lüüa, kuid tänasel päeval on olukord selline, kus Prantsusmaal ei võeta nii lihtsalt noori enam vastu. Nüüd on vaja noortele kodus väljund tekitada, et jalgrattaspordi järjepidevus ei kannataks," märkis Mandri.

Siit üleskutse kõigile, kes valutavad südant Eesti jalgrattaspordi tuleviku pärast ja kes on nõus panustama projekti õnnestumisse esialgu kas või passiivse toetajana.

Hea rattasõber, astu Eesti Vändameeste Sõpruskonda registreerides ennast antud vormi kaudu. Iga registreerinud rattasõber on olulise tähtsusega asutamaks Eesti jalgratturite profiklubi, mille loomiseks on koostatud detailne eelarve, projekt ja kindel visioon, kuidas me üheskoos klubi loomiseni jõuame. Sõpruskonna liikmete nimed kuvatakse ka projekti lehel. Registreerimisel on sul võimalus anda oma panus annetuse näol, mille suuruse saad ise valida. Mida suurem on toetussumma, seda kõvem sõpruskonna Äss Sa oled, kuid ära unusta, et iga hääl loeb!

Vaata Rene Mandriga tehtud intervjuud täismahus: