"Arvan, et oleme üldjoontes tegelikult võrdsel tasemel meeskonnad, kuid meie mängu emotsioon ja agressiivsus pole nendega võrreldav," tõdes Järv pärast kaotatud kohtumist.

20-aastane Järv sekkus mängu kolmandas geimis, mille Eesti klubi ka võitis. Edu tõi peamiselt just esimene tempo, mida varasemast rohkem kasutama hakati.

"Eks edu tõi rütmimuutus, mille Kristjani (Kristjan Õuekallas - toim) ja minu mängu sekkumine tõi. Vastastel oli sellega raske harjuda."

Nagu mängu eel kardeti, osutus sloveenide tegutseine Selveri jaoks liiga kiireks - korralik blokk saadi ette väga harva. "Nende sidemängija on väga heal tasemel. Kiirest mängust annab aimu üksnes see, et meie saime nelja geimi peale kirja 7 blokki, vastased 17."

Järv: "Usun, et kodus on meil variant neid võita. Peaksime serviga rohkem suruma, et nad võrgule nii lähedale ei pääseks. Täna olime kehvad eriti just planeerivas pallingus, mille kättesaamisega polnud neil mingeid probleeme."

"Teades, et meil on kodus külmaks "köetud" Kalevi spordihall, mis vastastele seni väga meeltmööda pole olnud, on korduskohtumises kõik võimalik," sõnas TTÜ-s majandust tudeeriv Järv lõpetuseks.