Olümpiale pühendunud uudistekanal edastab ööpäevaringselt olulisi uudiseid Sotšis toimuvast. Tegemist on Viasati kanalitevalikus seitsmenda HD-kvaliteedis lisakanaliga Viasat Xtra (Viasat OS), mida Viasat Sotši olümpiamängude ajal oma televaatajatele pakub. Ülejäänud kuus Viasat Xtra HD-kanalit edastavad olümpiamängude võistlusalasid. Viasat Xtra kanalitel näidatakse 6.-23. veebruarini rohkem kui 1200 tundi olümpiaülekandeid, sealhulgas muljetavaldavat ava- ja lõputseremooniat ja seda HD-kvaliteedis.

Viasati spordikanalil Viasat Sport Baltic näidatakse rohkem kui 220 tundi taliolümpiamänge, millest üle poole otseülekannetena. TV3 kannab üle eestlaste seas populaarseks saanud iluuisutamist.

„Sotši 2014 on suursündmus, mis on spordifännidele kindlasti huvipakkuv. Olles ametlikud XXII taliolümpiamängude edastajad on meil ainulaadne võimalus pakkuda televaatajatele spetsiaalselt olümpiamängudele keskendunud uudistekanalit, mis kannab üle kõige olulisemaid uudiseid Sotši olümpiamängudest ja seda HD-kvaliteedis. Meil on hea meel pakkuda spordisõpradele võimalust olla kursis põnevaimate uudistega Sotši olümpiamängudelt,“ ütles Kalev Kruus, spordiekspert ja kanali Viasat Sport Baltic kommentaator.

Viasati klientidel, kellel on pakett Viasat Kuld, näevad kõiki Sotši olümpiamängude sündmusi, kuid need kliendid, kes on veel lisaks tellinud HD-paketi, näevad taliolümpiamänge ka Viasat Xtra kanalitelt. Kõige põnevamaid hetki Sotši taliolümpiamängudest edastab kanal Viasat Sport Baltic, mida näevad kõik, kes on tellinud paketi Viasat Kuld või Viasati spordipaketi.