Uues ametis asub Rahula tegelema projektidega nagu näiteks staadionilaulupidu, erinevate maakondade ja Tallinna koondise vahel toimuvad Eesti maavõistlused, naaberriikidega peetavad 100+ maavõistlused ning karikafinaal, aga ka hooaja avamise ja lõpetamise ning koondise mängude kontseptsiooni arendamine, et tõsta kõigi nimetatud ürituste emotsionaalset kvaliteeti ja pidulikkust, teatas EJL pressiteates.

Jalgpalliga on Rahula seotud juba aastaid, olles mänginud madalamates liigades JK Jalgpallihaigla ja JK Piraaja rivistuses ning esindanud muusikute vutivõistkonda. Viimasel kolmel hooajal on Rahula tegutsenud kohtunikuna ning olnud vabatahtlikuna staadionilaulupeo ja jalgpalli unistuste bändi projekti eestvedaja. Ühtlasi on ta jalgpallihümni "Võiduhüüd" autor.

Veel teatas jalgpalliliit, et Premium liiga arendusjuhiks sai aastaid Tartu Tammeka tegevjuhi ja mänedžerina töötanud Veiko Soo, kelle ülesandeks uues ametis on hoolitseda Premium liiga positiivse arengu eest - see hõlmab endas tööd liiga tutvustamise ja kajastamise, reklaamivõimaluste, teleülekannete, mängude korralduse ning kõige muuga, mis on suunatud avalikkusele ja koostööpartneritele.