Kaks viimati nimetatut on täna võimaliku uue kosilase juures juba treeningul. Siiski, see veel ei tähenda, et kõik 100 protsenti kindel oleks.

"Hommikul harjutasin TTÜ meestega, õhtul lähen esimest korda Kalev/Cramo treeningule," avaldas kauaaegne TTÜ keskmängija Kristjan Makke. 32-aastane Makke on Tehnikaülikooli meeskonda kuulunud alates hooajast 2008/2009, Eesti meistriliigas läheb tal juba 15es hooaeg.

"Minu liitumine Kalev/Cramoga pole veel paberil vormistatud, aga kokkulepped on lähedal. Kui oktoobris võimalikust vahetusest jutud levisid, siis toona väga konkreetseks ei mindud. Nüüd tundub tõsi taga olevat," lisas meistriliiga veteran, kellel korvpallurina suuremat sorti ambitsioon puudub. "Olen juba nii vana mängija, et kõrgustesse enam ei pürgi. Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak arvestab minu sooviga ülikool aasta pärast lõpetada ning ta lubas anda piisavalt aega õpinguteks. Eks ma rohkem treeningpartner oleksin ja vaevalt, et VTB Ühisliiga mängudel kaasas käima hakkaksin. Loomulikult, kui meeskonnal on vigastustega probleeme, siis võivad asjalood teatud perioodil muutuda," märkis endine Eesti koondise mängija.

205 cm pikkune tsenter on käesoleval hooajal TTÜ meeskonna eest väljakul käinud 13 Alexela meistriliiga mängus, kus tema keskmisteks näitajateks 8 punkti ja 3,5 lauapalli. Makke ei saa vanuse tõttu TTÜ-d aidata rahvusvahelises üliõpilasliigas ISBL.