United kaotas eile Inglise meistriliigas kodustaadionil Tottenham Hotspurile 1:2. Moyesi ajas endast välja 87. minuti intsident, kus Tottenhami väravavaht Hugo Lloris jalad ees võitlusesse lendas, kui Ashley Young oli juba palli puutunud. Young niideti sellega pikali, kuid väljakukohtuniku vile vaikis.

"See oli skandaalne! Kui sa tuled kusagil mujal mängijale kõrge jalaga sisse, oleks see punane kaart. Väravavaht tuleb välja, Ashley Young saab enne teda palli, aga ta hüppab ikkagi sisse," vahendas Sky Sports Moyesi vihapurset.

"See oli uskumatu otsus. Tõtt öelda isegi üks halvimaid, mida ma kunagi näinud olen. Kui see polnud penalti, siis ma ei usu, et me neid üldse sel hooajal enam saame. See oli hoolimatu, hiljaks jäänud, see oli karistusalas. Ma ei tea, mida siin veel öelda. Jääb vaid loota, et inimesed, kes kohtunikke ametisse panevad, vaatavad selle üle ja mõtlevad, kas kohtunikud on ikka oma ülesannete kõrgusel."

Kaotus jätab Unitedi liigatabelis 7. kohale ja liidrist Arsenalist maha 11 punktiga.

"Ma ei ole pettunud. Ma arvan, me mängisime täna tõesti hästi. Saime küll kaotuse, kuid väärisime võitu või halvimal juhul viiki," lisas Moyes.