Teiseks tulid krossisõitjad Juss Laansoo ja Gert Krestinov, kolmandaks Viljandi Tuleviku jalgpallurid Tanel Lang ja Sander Loigo

Esikohale käis rebimine viimase hetkeni ning lõpuks jäid sõudjad ja krossimehed võrdsetele punktidele. Kuna mõlemil olid võrdselt nii esi- kui ka teisi kohti, otsustasid võitja kolmandad kohad, mida sõudjatel oli rohkem.

Kõige närvesöövamaid hetki pakkusid sportlased vee all hinge kinni hoidmises, kus endast peaaegu viimase (õnneks mitte päris viimase) pigistasid välja vormelisõitja Martin Rump ja odaviskaja Risto Mätas, kellest viimane hetkeks meelemärkuse kaotas ja ühe neljast veeanumast lõhkus, nii et korraldajad tõid platsile varuanuma.

Teine pingeline ala oli korvpalli viskevõistlus, kus võistlejad veidi vähem kui kolmesejoone tagant eri positsioonidelt peale viskasid. Areenile mindi paaride kaupa. Eesti parim meessportlane Nikolai Novosjolov ja Juhan Salm viskasid ette võimsa tulemuse 14 punkti (iga vise andis ühe punkti, viimane vise oli kahe punkti vääriline), mida sõudjad Taimsoo ja Raja kordasid, kuid viimasena areenile astunud Viljandi vutipoisid Tanel Lang ja Sander Loigo viskasid selle üle - tulemus 15 punkti, kusjuures võidu tõigi just viimane vise.

Lõppjärjestus:

1. Sõudjad Kaspar Taimsoo - Allar Raja 60,5 punkti
2. Krossisõitjad Gert Krestinov - Juss Laansoo 60,5
3. Jalgpallurid Tanel Lang - Sander Loigo 60
4. Kergejõustiklased Risto Mätas - Magnus Kirt 55
5. Vehklejad Nikolai Novosjolov - Juhan Salm 54,5
6. Suusatajad Pavo Raudsepp - Meelis Aasmäe 53
7. Vormelipiloodid Martin Rump - Aavo Talvar 48
8. Raskejõustiklased Raigo Kuusnõmm - Alex-Edward Raus 41,5.

*Alavõit andis 15 punkti, teine koht 12, kolmas 10, edasi 9, 8, 7, 6, 5. Eraldi arvestus oli korvpallis.

Alavõitjad: joonejooks (võitjad jalgpallurid), ergomeetrisõudmine (võitjad sõudjad), korvpalli viskevõistlus (võitjad jalgpallurid), õllekasti hoidmine (võitjad krossisõitjad), hinge kinni hoidmine (võitjad kergejõustiklased), rippumine (võidjad suusatajad).