Kuna F1-s on kulude kokkuhoiu eesmärgil  võistlushooaja vältel testisõidud keelatud, kasutavad kõik meeskonnad simulaatoreid. Di Montezemolo sõnul on edu saavutamiseks vaja kasutusele võtta üha uuemaid tehnoloogiaid ning nii on simulaatorite arendamine muutunud väga kulukaks.

"Simulaatorid on üks suur nali," kurjustas di Montezemolo, vahendab Eurosport. "Me oleme sunnitud investeerima tohutuid summasid nende jubedate masinate arendamiseks, selle asemel, et minna siinsamas Fioranos ringrajale ja testida ehtsaid vormeleid."

Ferrari bossi sõnul on F1-s kulude kokkuhoidmisega mindud juba ammu liiale. "Kui kellegil pole raha testimiseks, siis ta võiks minna GP2 sarja, kardisõitu või mängida korvpalli. Minu arvates on vormel-ühes testimine ülioluline eeskätt seetõttu, et noored sõitjad saaksid kogemusi ja tunnetaksid tõeliseid masinaid."

"Lisaks oleks hooajasisene testimine vajalik, et võistlusvälisel ajal vormelisarjast kirjutataks. Praegu on etappide vahel täielik vaikus. Ka sponsoritele meeldiks, kui nende toetatud meeskonnad saaksid aasta läbi meedia tähelepanu. Minu arvates on vormel-1 testisõidud muutunud juba odavamaks kui nende jubedate simulaatorite arendamine," ütles di Montezemolo.