Pärast avaveerandit, mis lõppes 23:23 viigiseisul, pääses Milano 5 punktiga peale, ent seejärel tabasid Cantu mängijad mitu kaugviset järjest ning läksid poolajale 39:36 eduseisul. Kangur avapoolajal väljakule ei pääsenud.

Ent teist poolaega alustas Kangur Milano koosseisus, kuid mängu tema sekkumine muutust ei toonud. Cantu kasvatas kolmanda veerandi lõpuks eduseisu üheksapunktiliseks ning ei andnud külalismeeskonnale võimalust ka otsustaval neljandikul, saades kokkuvõttes 15-punktilise võidu.

Suuri probleeme oli Milanol vastaste takistamisel kolmepunktijoone taga. Cantu tabas kaugviskeid hiilgavalt: 29-st 15 (Milanol samuti hea, 20-st 8). Milano mängijate liigset isetsemist tõestas korvisöötude arv - 10. Võrdluseks, vastastel oli sama number 18.

Milano resultatiivseim oli Alessandro Gentile 31 punktiga, Keith Langford lisas 18 punkti. Heale punktisaagile vaatamata jäi mõlema Milano mängumehe viskeprotsent alla 50. Palju meeskondlikumalt mänginud võitjate parim oli Joe Ragland 17 punktiga. Muide, Milano poolel said käe valgeks vaid neli meest(!).

Kangur ei sooritanud 15 minutiga ainsatki pealeviset, võttis 2 lauapalli ning andis 1 korvisöödu.

Milanol on nüüd kirjas 6 võitu ja 5 kaotust, mis annab liigatabelis kuuenda koha. Võõrsil on Milano seni tegutsenud ebastabiilselt, seitsmest mängust on võidetud vaid kaks. Cantu tõusis võiduga jagama teist kohta, olles kogunud 8 võitu ja 3 kaotust.