Ülejäänud piiri taga karjääri jätkavad mehed on Gert Krestinov, Erki Kahro, Priit Rätsep, Indrek Mägi ja Hardi Roosiorg.

Leok teeb TM-i tehasetiimiga kaasa kõik MX1 klassi MM-etapid ning osaleb ka Itaalia meistrivõistlustel. Võimalusel jõuab Eesti parim krossisõitja ka kodupubliku ette võistlema.

Gert Krestinov on uueks aastaks käed löönud LPE Kawasaki tiimiga, kelle ridades sõidab ta Suurbritannia meistrisarja ning Red Bull Nationals sarja, lisaks viib tiim ta kolmeks etapiks MX1 klassi MM-karussellile.

Kolmas tänavu Rahvuste krossil Eesti eest kihutanud mees, 20-aastane Erki Kahro vahetab tänavuse Soome sarja Suurbritannia Arenacross sarja vastu, kus tema tsikli eest hoolitseb SJR Kawasaki meeskond. Sisekrossisari stardib juba jaanuaris. Kevadisi ja suviseid plaane pole Kahro veel lõplikult paika saanud.

Sel aastal Estonian Express meeskonna KTM-i tsikliga sõitnud Priit Rätsep vahetab Oakleaf Kawasaki tiimi MX2 klassi ratta Kawasaki 450 cc sõiduvahendi vastu, osaledes sellega sarnaselt Krestinovile nii Briti meistrivõistlustel, Red Bull Pro Nationals sarjas kui ka neljal MM-etapil.

22-aastase Indrek Mägi karjäär jätkub aprillist alustavas Rootsi meistrisarjas, kus ta teeb kaasa terve hooaja. Selle kõrval näeb teda sõitmas ka Taanis, Soomes ja Eestis. Endanimelise Mägi Racing tiimi ridades Kawasaki tsikliga sõitva mehe plaanidesse kuulub ka kaks MM-etappi.

Sahkar KTM Racingu tiimi noor krossimees Hardi Roosiorg osaleb Euroopa noorte meistrivõistluste etappidel 125cc masinaklassis.