"Ma pole kunagi Otis kahelnud. Igal sportlasel on omad tõusud ja mõõnad. Ilmselt oli 2012. aasta lihtsalt natuke üle oma varju hüppamise aasta, kus oli natuke ebaõnne, mis genereerus ebakindluseks ja viis lõpuks sinna, kuhu ta viis," meenutas Aava ülemöödunud hooaega, kui Tänak viimati kõrges tipus kaasa lõi.

"2013 oli Otile väga hea kasvuaasta - ta sõitis Eestis kõik rallid lõpuni ja võttis kõik, mis võtta andis, töötas tiimipealikuna, mehaanikuna ja logistikuna. See annab mulle küll alust uskuda, et selle aastaga arenes ta inimesena oluliselt rohkem kui mõne aastaga välismaal sõites ja sai täiskasvanuks. Selle pealt ma usun, et siit läheb ainult ülesmäge, kui aastale vastu minna analüüsivalt ja rahulikult. See kiirus on tal olemas ja ma ei kahtle, et ta ka tee peal seisab."

Aava usub, et WRC2 sarja esikoht, mille poole Tänak hooaja kokkuvõttes püüdleb, pole üldsegi mitte ebareaalne eesmärk. "See on väga reaalne eesmärk. Sellises sarjas nagu WRC2 ei saagi Oti sugusel sõitjal madalamaid eesmärke olla. Eesmärgiks peab olema kindlasti püstitatud see, et sõita stabiilselt, olla esikoha konkurentsis, võita rallisid, aga mitte hulluks minna. Otil on hästi oluline eneseusk tagasi saada," ütles Aava.

"Oti ja tema taustatiimi eesmärk on kindlasti olla 2015. aastaks turul tahetud kaup, nagu Ott ise ütles. Ilma Otile pingeid peale panemata arvan, et kui ta teeb professionaalse aasta ja areneb veel edasi kui sõitja ja ka sportlane, siis on tal koht 2015. aastaks olemas. Ka rallitiimide mõõn on tänaseks möödanik, pean silmas Hyundai tulekut ja Toyota sarjaga liitumist. Kohti on, kus sõita."

Aava sõnul on Oti karjäärile palju kaasa aidanud tõsiasi, et temasse usutakse nii Eestis kui ka välismaal. "Otti usutakse nii Eestis kui ka väljaspool ja üheks suureks uskujaks ongi Malcolm Wilson (M-Sporti tiimipealik - toim). Oti talent ei ole kuhugi kadunud. Marko on suure töö ära teinud Oti eest rääkimisega. Ning ju siis on see usk mingi maani taastatud. Väga mõistlik mõte on WRC projekt liikuma panna kolme ralliga. Ott ütles targalt - poolteist rallit kulub harjumiseks ja poolteist rallit kiiresti liikumiseks," lisas Aava.