Laupäevases võistkondlikus võistluses tekitas elevust Karl-August Tiirmaa ja Kristjan Ilves liidrikoht pärast suusahüppeid. "See andis adrenaliinilöögi, teised treenerid avaldasid meile tunnustust," ütles Pikkor.

Pärast 7,5 km suusatamist taandusid Tiirmaa ja Ilves 20 esinduse seas 18. kohale. Järgnesid Kail Piho ja Han Hendrik Piho.

Tänasel individuaalvõistlusel langes Tiirmaa pärast suusahüppeid 14. kohalt 10 km suusasõidus 42. kohale. Ilves suusatama ei läinud.

"Kristjan oli näost valge, noorsportlane on võistelnud neljal nädalavahetusel järjest ja ta vajas puhkust," nentis Pikkor. Pihod ei saanud reedestel kvalifikatsioonihüpetel õigust täna võistelda.

Kahevõistlejad jäävad kolmeks päevaks Ramsausse treenima. "Tiirmaa peab taastuma, vendade Pihodega teeme mõne hüppetreeningu, nädal tagasi hüppas Han Hendrik juba päris korralikult," ütles Pikkor.

Kõigi nelja kahevõistleja tänavuse hooaja suur eesmärk on pääseda kogu võistkonnaga Sotši olümpiale. "See on teostatav. Tiirmaa ja Ilves tuleb aidata natuke kiiremini suusatama ja vennad Pihod hüppemäel heale järjele," rääkis Pikkor.