„Alguses olime tublid, vahepeal nemad meist tublimad, siis oli asi viigis ja lõpuks olime meie siiski paremad,“ võttis Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber mängu kokku.

Esimesel veerandajal ei saanud Valga/Maks & Moorits kuidagi oma viskemasinat tööle. Rakvere seevastu mängis kindlalt oma mängu, tabades hästi nii lähedalt kui ka kaugelt ning juhtides esimese veerandi lõppedes 22:7. Uut kümnendit alustas Valga paremini, tehes 11:1 vahespurdi. Pooled olid justkui vahetunud – Tarval ei õnnestunud enam rünnakut tööle saada ja Valga kasutas seda enda kasuks edukalt ära, vähendades poolajaks kaotusseisu 3-punktiliseks, seisuks 33:36.

Pärast riietusruumist tagasi tulekut jätkus kohtumine Tarva juhtimisel, kuigi Valga muutus iga minutiga aina aktiivsemaks, ja vahe muudkui vähenes. Valga/ Maks & Moorits küll üritas mängu enda kasuks pöörata, kuid enne otsustavat kümmet minutit oli siiski peal kodumeeskond 54:52. Viimasel veerandajal Valga hoog rauges. Rakvere pani aga sisse järgmise käigu, võttes lõpuks kindla 79:64 võidu.

Rakvere resultatiivseim oli Giedrius Gustas 18 punktiga. Teda toetasid Kristo Saage 14, Gregory Jenkins 13 ning Juris Umbrasko 10 silmaga. Üleplatsimees oli 20 punkti visanud ja 8 lauapalli võtnud Edi Sinadinovic Valga/Maks & Mooritsast. Kahekohalise arvu punktideni jõudis veel Jurijs Aleksejevs, kes viskas 13 silma.

Tarvas on 10 võidu ja 5 kaotusega neljandal kohal, Valga (3-9) kaheksas. Esikolmiku moodustavad Kalev/Cramo (8-0), TÜ/Rock (11-1) ja TTÜ (7-3).