Andre Sild oli Aruküla resultatiivseim 5 väravaga. Pavel Turajev viskas Serviti poolelt enim 7 väravat.

Kohe mängu alguses juhtohjad haaranud ja seejärel turvaliselt eduseisu hoidnud Serviti resultatiivseim oli Pavel Turajev seitsme ning Arukülal Meistriliiga suurim väravakütt Andre Sild viie tabamusega.

Serviti peatreener Kalmer Musting: „Mängus suurt pinget ei tekkinud, aga sain meeskonna hetkeseisust ülevaate kätte. Oli teada, et vastane üritab tempo üles kruvida ja nii ka läks. Siiski ei andnud nad ka suures kaotusseisus alla ning mängu lõpus hakkasime palju tehnilist praaki tegema. Kahjuks haigestus enne kohtumist Tauri Volt, samuti jäi matšist eemale Kristjan Muuga.“

Aruküla juhendaja Toivo Järv: „Mängisime lõpuni nagu suutsime, ent paraku polnud me oma parimas koosseisus ning seetõttu jättis soovida nii kaitse kui rünnak. Hinge jääb kripeldama see, et lasime endale visata 41 väravat. Skoor oleks võinud 30 kanti jääda.“

Tabeliseis: Põlva Serviti 18 (9-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 14 (8), Värska Originaal 10 (8), HC Viimsi/Tööriistamarket 10 (8), Aruküla SK 6 (9), Viljandi HC 6 (8), SK Tapa 1 (8), Audentes 1 (8) punkt.

Meistriliiga jätkub 4. detsembril, kui on vastamisi HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ja Audentes ning Viljandi HC ja Värska Originaal. Üheksanda vooru lõpetab 5. detsembril HC Viimsi/Tööriistamarketi ja SK Tapa vaheline vastasseis. Kõik need kohtumised algavad kell 19.00.

Tulemus:

Aruküla SK – Põlva Serviti 24:41 (12:23)

Aruküla SK: Andre Sild 5, Helvar Kuhi 4, Rudolf Põld 3, Mihkel Vaher 3, Rasmus Varik 3, Siim-Oskar Oja 3, Kenneth Hütt 2, Timo Raukas 1.

Põlva Serviti: Pavel Turajev 7, Andreas Rikken 6, Ardo Puna 6, Grazvydas Sereicikas 6, Henri Sillaste 5, Henri Hiiend 4, Margo Piksööt 3, Tõnu Jõks 2, Raido Peedomaa 2.