"Mees-mehe vastu pannes, ma arvan küll, et meil on Touriks sama hea meeskond välja panna, kui Team Sky´l," arvas Kirsipuu. "Lõpuks otsustab ikkagi see, kumma meeskonna liider on kõvem. Chris Froome on küll väga tugev, ent tal on tuntavalt suuremad miinuskohad, kui Nibalil. Froome on tehniliselt kehvem, minu arust psüühiliselt ebastabiilsem ja võrreldes Astana esinumbriga mitte nii kogenud võidusõitja. Halbu ankruid, mida ta on suuteline välja viskama võib-olla päris palju," analüüsis Kirsipuu.

Kas esikoha heitlusse võiks eeloleval Tour de France´il keegi veel sekkuda? "Alberto Contador kindlasti. Ta on ikka supertalent. Ükskõik, mis jamasid temaga ette on tulnud. Teda ei maksa maha kanda. Tänavune suurüllataja Nairo Quintana läheb minu teada tuleval aastal Giro d´Italiale võitu püüdma. Alejandro Valverde ja vendade Schleck´ide võimalustesse ma väga ei usu. Juaquin Rodriguez hakkab vanaks jääma ja tal on teistest kehvem eraldistart. Siledat temposõitu ei kannata ta üldse," iseloomustas Kirsipuu võimalikku favoriitide ringi.

Tuleva aasta Prantsusmaa velotuur, kus Astana ridades peaks debüüdi tegema Tanel Kangert, algab 5. juulil Suurbritanniast, Yorkshirest.