„Mängus Türgiga saadud vigastus lõpetas mu pika ja põneva karjääri. Olen nüüd kutseline kalamees,“ vahendas Pärnu Postimees Piirojat. „Selleks ametiks hakkasin valmistuma juba mõni aasta tagasi, kui hankisin püügivarustuse ja –load ning sadamakoha. Kui kõik läheb kavakohaselt, avan järgmise aasta suve lõpuks Tallinnas oma müügipunkti.“

„Nojah, päris nii üheselt ma oma mõtteis pole asja lukku löönud. Nagu kõik mulle soovitasid: ära kiirusta. Aga ilmselt on kõik, seda küll ja tuleb mind nimetada mittejalgpalluriks. Kui just jaanuariks-veebruariks imelist paranemist ei toimu ja Hiinast uut pakkumist ei tule. Mis oleks muidugi täielik ime,“ rääkis pärast Hiina klubi Chengdu Bladesiga arvete lõpetamist viimasel kolmel nädalal Eestis viibinud Piiroja Delfile ja Eesti Päevalehele.

"Treenin oma keha veel korra üles ehk annan endale pingevabalt võimaluse - kui tervis peab vastu, siis peab, aga kui ei, pole ka midagi hullu. Ma ei pane endale pinget peale, et tulen tippsporti tagasi. Kui tervis lubab, siis võin jõukohasel tasemel teatud aja veel mängida," selgitas Piiroja portaalile jalgpall.ee.

"Vaatame, mis saab. Kiiret ei ole. Praegu liigun samm-sammult. Ettevalmistused selleks, mis saab pärast profikarjääri, on tehtud," lisas Piiroja.

Eesti Jalgpalli Liit tänab kõiki vähemalt 100 korda koondist esindanud mehi pärast karjääri lõppu lahkumismänguga. Kui Piiroja kevadel karjääri lõpetamisest teatab, võiks tema lahkumismatšiks olla 26. mail peetav maavõistlus Gibraltariga. Kui aga keskkaitsja jätkab mängimist, lükkub ka lahkumismatš edasi.