EMF-i nõukogu liikmed valisid ühehäälselt presidendiks aastakonverentsil liikmetelt kõige suurema toetuse saanud Andre Sepa. Aseesimeheks valis nõukogu ühehäälselt Ain Kuusiku. Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni peasekretäriks valis nõukogu ühehäälselt aastakonverentsil juhatuse liikmeks valitud Helen Urbaniku.

Andre Sepp, Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni president: „Tahan kogu nõukogu nimel tänada liikmesklubisid usalduse eest, mis meile on osutatud. Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon on organisatsioonina elujõuline, mis on heaks aluseks edasises arengus. Föderatsioon on olnud ja jääb Eesti motospordi esindusorganisatsiooniks. Uus nõukogu on eesmärkideks võtnud muuhulgas suurema avatuse, koostöö ja endiste sportlaste, veteranide ning entusiastide laialdasema kaasamise Eesti motospordi arengusse.

Nõukogu tänas kõiki seniseid nõukogu liikmeid ja peasekretäri suure töö ja panuse eest organisatsiooni arengusse. Uue juhtkonna liikmed püüavad teha oma tööd vähemalt sama hästi ja õigustada liikmete poolt neile pandud usaldust.

Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni uus nõukogu:
Andre Sepp, Riigikogu liige
Ivar Kiil, ettevõtja ja supermotokomisjoni liige
Lauri Roosiorg, ettevõtja
Indrek Viks, AS Tridens tootejuht
Ain Kuusik, Alexela Oil AS tegevjuht ja ettevõtja