Ajaleht väidab, et Tottenhami juhatuse esimees Daniel Levy ja omanik Joe Lewis kahtlevad tõsiselt, "kas ta on ikka treener, kes neid Premier League'is nelja parema hulka viib."

Veel lisab leht, et klubis on jõutud arusaamisele, et Villas-Boas on hakanud viimasel ajal klubi kimbutavates raskustest süüdistama kõiki teisi peale enda alates White Hart Lane'i staadioni publikust kuni Tottenhami meedikuteni ja tiimi abipersonalini välja.

Pühapäeval saadi Inglise liigas häbiväärne 0:6 kaotus Manchester Citylt ning mängijad olevat pahased, et Villas-Boas kasutas sõnu "klubil peaks olema oma esituste pärast häbi".

Suvel oli veel Villas-Boasil juhtkonna poolt täielik usaldus, kui nad andsid talle mängijateturul opereerimiseks 110 miljonit naelsterlingit, mille eest osteti seitse uut tähtmängijat. Tõsi, kolm neljandikku sellest summast saadi tagasi Gareth Bale'i müügist Madridi Reali.

Lisaks pole mitte kõik klubi uued täiendused end parimast küljest näidanud. 26 miljonit naela maksnud Roberto Soldado on mänguolukordadest skoorinud vaid korra ning 30 miljoni mees, poolkaitsja Erik Lamela esimene koduliiga täismäng polnud pühapäevast tulemust vaadates just kõige õnnestunum.

Pühapäeval skandeerisid Tottenhami fännid juba eelmise peatreeneri Harry Redknappi nime.