„Eks meie klubi üks eesmärke on pakkuda mängijatele häid mänge ja sellega võimalusi ka silma jääda rahakatele klubidele,“ vahendab Kalevi Facebooki lehekülg meeskonna mänedžeri Kaarel Sibula sõnu.

„Eeltööd uue mängija leidmiseks on juba tehtud, kuna Škele võimalik üleminek on juba mõnda aega klubile teada. Tänasel päeval on veel veidi vara rääkida konkreetsetest nimedest,“ täpsustas Sibul.

Pamukkale Ülikool jagab liigas 4 võidu ja 5 kaotusega 10. kohta. Muide, meeskond kerkis teise divisjoni selleks hooajaks, eelmisel aastal mängiti veel tugevuselt kolmandas liigas.

500 000 elanikuga Denizli linnas baseeruv klubi loodi 2006. aastal, nende koduväljak on Saku suurhallist veidi väiksem, mahutades 5000 inimest.

Škelest saab meeskonna kolmas võõrleegionär.

Meeskonna põhitsentri kohta kannab Bosnia ja Iisraeli kodakondsusega Robert Rothbart, kes mängis veel kaks aastat tagasi Kalevi tänavuse EuroCupi vastase Maccabi Haifa ridades. 2005. aastal üritas 217 cm pikkune mees läbilööki NBA-s, paraku draftis ükski meeskond temas suurt potentsiaali ei näinud ning teisele poole lompi siirdumine jäi ära.

Klubi teine võõrleegionär on ameeriklasest tagamängija Osiris Eldridge. USA-st Euroopasse mängima siirdudes jõudis ta enne Denizli meeskonda esindada ka Saksa ja Prantsusmaa klubisid. Tõsi, kumbki meeskond kuulunud oma maa tippu.