Algviisikus platsile jooksnud Gibson, Veideman, Moldoveanu ning Kitsing leidsid kiirelt hea üksteisemõistmise, lastes veerandaja lõpuks HITO-l visata vaid 6 punkti, enese 28 vastu. Teisel veerandajal oli mäng punktide poolest tasavägisem, kuid vahe püsis kindlalt Kalevi kasuks, kes juhtis poolajaks 49:26.

Teisele poolajale tuli HITO vastu kui väljavahetunud meeskond. Mängijad olid tunduvalt enesekindlamad, mängides agressiivsemalt, mis tõi Ida-Virumaa tiimile edu ning enne otsustavat kümmet minutit oli vahe vähenenud 8-punktile, seisuks 64:56 Kalevi poolt vaadatuna. Viimasel veerandajal jõudis HITO küll 4 punkti kaugusele, kuid kalevlased panid seejärel oma paremuse täielikult maksma, võites kohtumise 87:67.

Kalevlaste parimatena tõid Vlad Moldoveanue 22 ning Rain Veideman 21 punkti. Kristjan Kitsing lisas 19 ning Toomas Raadik 10 silma. HITO poolelt tõi resultatiivsemaina Eduard Trumm 14 punkti. Teda toetasid Jalmar-Joosep Saar 13 ning Tõnis Uueküla ja Siim Laur lisasid mõlemad 12 silma.