Kaheksast duellist põnevaim on kahtlemata Rootsi ja Portugali kohtumine, kus saab selgeks, kas 2014. aasta MM-finaalturniiri vaatab telekast Zlatan Ibrahimovic või Cristiano Ronaldo. Viasat Sport Balticu ülekanne matšist algab täna kell 21.45.

Portugal võitis koduväljakul peetud avakohtumise 1:0 tänu Ronaldo 82. minuti väravale. Tasavägisele matšile omaselt küttis ohtralt kirgi kohtunikutöö ning kahtlemata on see täpselt samamoodi ka täna.

Kohtumise kaalukust ja keerukust ei salga ka Rahvusvaheline Jalgpalliliit (FIFA), kes on määranud Rootsi - Portugal mängu peakohtunikuks maailma ühe tunnustatuima vilemehe, 2010. aastal nii Meistrite liiga kui ka MMi finaalkohtumist vilistanud inglase Howard Webbi.

Jalgpalli näitab Viasat Sport Baltic ka nädalavahetusel, kui kahenädalaselt pausilt naaseb Inglismaa Premier League. Laupäeva õhtul (19.25) on kavas otseülekanne mängult West Ham United - Londoni Chelsea, mille järel näitame kordusest matši Arsenal - Southampton. Pühapäeval jõuab kell 15.25 otse-eetrisse Manchester City ja Tottenham Hotspuri lahing. Kell 20 näitame kordusest kohtumist Cardiff City - Manchester United.