"Augustas on hästi paranenud ja täna kindlasti rivis," teatas Kullamäe häid uudiseid.

Tagamängijatel on tänases kohtumises kindlasti suur roll. Vastaste puhul on tegemist lühikese meeskonnaga (keskmängija kohal tegutseb 202-sentimeetrine Toni Bizaca). Liidrikohustusi täidavadki keskmängija ning 25-aastane ameeriklasest mängujuht John Robertson (Eurochallenge'il 19 punkti, 5 söötu; Rootsis 18,5 punkti, 6,7 söötu mängus). Kuid tegemist on ühtlase meeskonnaga, kus kõik põhiviisiklased on Rootsi liigas visanud keskmiselt üle 12 punkti mängus.

"Neil on teravad tagumised mängumehed, kes oskavad väga hästi üks-ühe vastu läbi murda ja on väga aktiivsed. Tänases mängus on mees-mees kaitsel tähtis osa," kinnitas Kullamäe.

Peciukeviciuse naasmisega "pääseb" mängujuhi kohustusest ka Gert Dorbek.
"Gert on karjääri jooksul olnud tihti augutäide. Koondises ja eelmises klubis on ta mänginud ka nelja positsioonil, meil ühte. Viis on veel proovimata," tõdes Kullamäe. "Augustase tagasitulekuga saab ta oma loomulikule positsioonile, kahe-kolme peale tagasi."

Esimest korda sel eurosarja hooajal peab Rock hakkama saama aga ilma keskmängija Uros Lukovicita, kellega esmaspäeval leping osapoolte kinnitusel lõpetati.

"Et ei oleks mingeid valestimõistmisi - me ei ole Lukovici vallandanud," kinnitas peatreener ning tunnistas, et nii ruttu pole jõutud veel asendusmehe leidmisele reageerida. "Keskendume hetkel ainult tänasele kohtumisele," lausus Kullamäe.

Kohtumine Rocki ja Kingsi vahel algab Tartu Ülikooli spordihoones täna kell 19. Delfi TV-st on võimalik mängule kaasa elada otseülekandes.