Kullamäe sõnul tunnistas serblane Uroš Luković, et tal olid kohanemisraskused. „Need olid tal nii treeningul, mängus kui ka väljaspool korvpalliväljakut,“ lausus TÜ/Rocki peatreener.

„Kui mõlemad osapooled on lepingu lõpetamisega nõus, siis on õigem seda teha. Võite arvata, kuidas mõjutab mängija psühholoogiat see, kui ta leiab, et meeskonnas jätkamine ei sobi talle. Selliseid olukordi juhtub võistkonnaaladel ikka.“

Rocki esindajad arutasid olukorda nii Lukovići agendi kui ka tema isaga. „Juhul kui korvpallur ikka ei kohane, siis on õigem lubada tal minna. See oli serblase kindel soov,“ nentis ta.

Homme Tartus peetavas EuroChallenge’i kohtumises Södertalje Kingsi vastu kasutab Rocki eesliinis Janar Taltsi, Joosep Toomet ja Timo Eichfussi. Kullamäe ütles, et uue keskmängija värbamisele pole ta jõudnud veel mõelda. Samuti pole ta süüvinud võimalusse kutsuda meeskonda Rain Raadik, kes on praegu lepinguta. „Esialgu püüame hakkama saada nende mängijatega, kes meil on,“ lisas ta.

Kullamäe pidas oluliseks, et tagamängija Augustas Peciukevičius on jalavigastusest paranenud. Kahes esimeses eurosarjas kohtumises ei saanud leedulane kaasa teha.

TÜ/Rock peab EuroChallenge turniiril kolmanda kohtumise homme, teisipäeval, kohtudes kodusaalis Södertälje Kingsiga. Delfi TV teeb kell 19 algavast kohtumisest otseülekande.