"Me vajame liidriomadustega mängijat, kelle puhul me teame, et ta võtab need visked alati enda peale või on mängu lõpus teatud ajal teatud kohas, et me saaksime, mida me tahame. Tänase mängu lõpus me ei saanud seda, mida me tahtsime. Keegi ei tahtnud viskeid enda peale võtta. Ma ei tea... Me peame ilmselt välja mõtlema, kes see olla võiks," rääkis 26-aastane ameeriklane riietusruumist väljudes Delfile.

"Esimene poolaeg oli meie poolt suurepärane. Ilmselt ei olnud meil pinget peal, keegi ei tundnud ennast liiga ärevalt ega midagi. Teisel poolajal läks mäng käest ja tulemus oli juba mõlema meeskonna enda teha. Me peame lihtsalt sisse viskama. Kui me ei viska, siis peame tähelepanu pöörama teistele asjadele, sellele, kuidas vastaseid pidurdada. Kui me ise ei viska, ei tohi me lasta ka vastasel visata. Eriti nii kõrge protsendiga, nagu nad täna teisel poolajal tegid. Viskasime ise ainult 19 punkti, aga lasime neil visata kaks korda rohkem. Me ei tohi lasta sellistel asjadel juhtuda, eriti rahvusvahelistes mängudes."

Elegari enda arvele kogunes 30 minutiga 8 punkti ja 10 lauapalli. Lisaks andis ta ühe resultatiivse söödu, tegi ühe vaheltlõike, kuid ka kolm pallikaotust.