Haifa oli enamus EuroCupi mängust tagaajaja rollis ning kaotas avapoolaja lausa 17 punktiga, kuid võitis viimased kaks veerandit numbritega 16:6 ja 24:13, lastes Eesti meistril teisel poolajal visata vaid 19 punkti.

"Me ei tulnud siia õige häälestatusega. Arvan, et Tallinna Kalevi kaotusteseeria uinutas meid. Üritasime mängijatele selgitada, et Tallinna meeskond on tegelikult palju parem, kui nende tulemused näitavad. Aga teinekord, teate isegi, läheb see neil ühest kõrvast sisse ja teisest välja. Niikaua kuni sa selle eest maksad. Ja me maksime," rääkis tänavu juulis Haifa lootsiks palgatud 39-aastane iisraellane.

"Nägin nende mängu mõned päevad tagasi Rocki vastu, kus nad tegid hea mängu. Oleme näinud ka kõiki nende mänge EuroCup sarjas. Meil ei olnud aega kõikide vastase taktikaliste nüanssidega ennast kurssi viia ja neid läbi harjutada, kuna meil oli ka endal pühapäeval mäng ja seejärel reis siia. Eile natuke jõudsime seda harjutada. Üritasime jääda rohkem oma asjade juurde ja keskenduda nendele. Esimene poolaeg oli meie poolt kohutav, aga teisel poolajal tulime õnneks mängu tagasi. Hoida vastased teisel poolajal 19 punkti peal - see on parim esitus kaitses, mis me seni näidanud oleme."

Küsimusele, kes Kalev/Cramo mängijatest neile kõige rohkem peavalu valmistasid, vastas Haifa peatreener:

"Number viis, (Tanel) Sokk tegi väga head tööd. Panin teda ka eelmises mängus (Rocki vastu) juba tähele, kus ta tegi väga hea neljanda veerandaja. Teiseks, me ei teadnud, et (Rain) Veideman on nii hea. EuroCupis ei ole ta nii hea olnud, aga teadsime, et teistes sarjades tegi ta ülimalt head tööd. Vlad Moldoveanut kartsime väga. Ülejäänutest teadsime enam-vähem, mida oodata."

Vaata Haifa peatreeneri pressikonverentsil antud kommentaari videost!