Kalev/Cramo kaotas FIBA EuroCup sarja hooaja viiendas mängus Iisraeli meistrile Maccabi Haifale 64:68, olles esimese poolaja võitnud 17 punktiga. Tanel Soku arvele kogunes 24 minutiga 8 punkti. Kalevlaste parim oli 14 punktiga Ty Abbott, Haifa resultatiivseimana viskas Donta Smith tallinlastele 21 punkti.

"Meil on suuri probleeme mängudega, kus vastased hakkavad järgi tulema. Kõik vaatavad suurte silmadega üksteisele otsa. Keegi ei taha enda peale võtta. Kõik kardavad eksida. Sellest tulevad ebakindlad visked ja pallikaotused. Jooksime kuidagi üksteisele sülle kokku lõpus. Ei olnud meest, kes seal lõpuks palli võtaks ja sisse viskaks. Nad said paar kerget korvi ja enesekindluse ka ning neil leidus mehi, kes sisse viskasid."

"Selge see, et hakkab ära tüütama, kui sellised mänge järjest tappa saada. Aga eks me peamegi need mehed lõpuks üles leidma, kes sellistes olukordades sisse viskaks. Neid pole meil palju. On proovitud erinevaid viisikuid, aga ei ole sellist kooslust leitud, kes mängu lõpud ära tooks."