Nimelt võib Romain Grosjeani ajutiseks meeskonnakaaslaseks saada Heikki Kovalainen, kes tegutseb tänavu teatavasti Caterhami testipiloodina.

"Ärge unustage, et ta on võitnud ühe etapi McLareniga. Jah, ta on üks kandidaatidest," kinnitas Lotuse pealik Eric Boullier kuulujuttu Itaalia ajalehele Gazzetta dello Sport.

Boullieri sõnul on kandidaatide seast eemaldatud kaks nime - nii Nico Hülkenberg kui Pastor Maldonado sõidavad hooaja lõpuni oma praegustes meeskondades.

Kovalineniga konkureerib Lotuse teise sõitja kohale meeskonna praegune testisõitja Davide Valsecchi. "Kui see (Räikköneni operatsioon) oleks toimunud hooaja keskel, poleks me kahelnud Valsecchile võimaluse andmises. Ent nüüd, kaks etappi enne hooaja lõppu, võitleme meeskondlikus arvestuses kolmanda koha nimel ja otsime sõitjat, kes suudab tähtsaid punkte tuua ja võistelda mõlemal etapil koha eest esiviisikus," selgitas Boullier.

Lotus peab otsuse langetama üsna pea, sest Austinis sõidetav USA GP toimub juba sel nädalavahetusel.Heikki Kovalainen. Foto: Reuters/Scanpix