Turniiril saavad osaleda tänavusel hooajal Rahvaliiga ning II ja madalamates liigades mänginud võistkonnad ning mängijad. Oodatud on ka võistkonnad, kes suvistel meistrivõistlustel kaasa ei löönud.

"Saalijalgpalli lisandumine muudab Rahvaliiga aastaringseks," sõnas EJLi rahvajalgpalli juht Ants Juhvelt. “Ma olen väga rahul, et tegemist oli võistkondade initsiatiiviga, sest võistluse lisandumise otsus pole tehtud ühe laua taga,” lisas Juhvelt.

Talvise liiga loomisega paistavad olevat rahul ka asjaosalised ise. Möödunud suvel teist aastat Rahvaliigas osalenud ning, mis seal salata, taas alagrupiturniiriga (4 võitu, 5 kaotust) piirdunud Vutihoolikute meeskond plaanib saalijalgpallist kindlasti osa võtta. "Tahaksin tänada Ants Juhvelti ja Jalgpalliliitu, et harrastusjalgpalluritele taoline huvitav turniir loodi. Ootame eriti just madalamate liigade meeskondadega mängimist - siis näeme ära, kas kunagi on mõtet ka näiteks neljandas liigas end proovile panna," sõnas Vutihoolikute kapten ja organiseerija, tänavu 8 mänguga 5 väravat löönud keskkaitsja, kõigi Rahvaliiga meeskondade hirm Joosep Kušvid. "Usun, et oleme saalijalgpallis üllatusvõimelised," teatas 2 meetri pikkune Kušvid salakavalalt Delfile.

Turniiri süsteem sõltub registreerunute arvust. Võimalik on ka kehtestada eraldi arvestus naiskondadele, kui neid piisavalt registreerub. Saalijalgpalli rahvaliiga juhendiga on võimalik tutvuda jalgpalliliidu kodulehel. Võistkondade registreerimine saalijalgpalli Rahvaliigasse toimub 4.-15. novembrini jalgpalliliidu kodulehe kaudu.