Rocki peatreeneri Gert Kullamäe jaoks algab eurosari halval ajal, kuna koguni neli mängijat on vigastustega kimpus. Jalatrauma vaevab Augustas Pečiukevičiust ja Gert Dorbekit, seljavigastus Joosep Toomet ning rinnalihasevigastus Valmo Kriisat. Kõik nimetatud neli meest olid täna hommikul küll koos meeskonnaga visketreeningul, kuid Kullamäe sõnul on selgusetust palju.

"Elame tund korraga. Kõige parem näib seis olevat Toomega, tagamängijate osas ei julge midagi lubada. Mehed ise tahavad hirmsasti mängida ja süstidega saaks valu maha võtta, kuid samas võivad nad niimoodi endale uuesti liiga teha. Ja teiseks, me ei tea, millist mõju on avaldanud mängupaus. Peciukevicius ja Dorbek pole sisuliselt nädal aega palli puutunud," vaagis Kullamäe olukorda.

Kui TÜ/Rock alistas nädalavahetusel Balti liiga mängus Valga Maks&Moorits meeskonna 93:50, siis Ventspils oli samal ajal üle leedulaste Kediainiai Nevežisest 68:60. Roberts Štelmahersi juhendatav Ventspils on käesoleva hooaja senisest kümnest mängust võitnud koguni üheksa.