"Mulle meeldib Sir Arsene Wenger. Minu jaoks on ta Sir. Olen tema fänn. Aga talle meeldib, kui vallatakse palli, mängitakse jalgpalli, söödetakse... See on nagu sümfooniaorkester. Paraku on need vaiksed helid. Mulle meeldib rohkem heavy metal, ma tahan, et kogu aeg oleks lärmakas," rääkis Klopp, kirjutab Daily Mail.

Sakslane tunnistas, et talle ei meeldi ka Barcelona stiilis domineeriv jalgpall. "See ei ole minu sport. Olin neljane, kui nägin esmakordselt Barcelonat mängimas. See oli rahulik jalgpall, nad võitsid mänge 5:0 ja 6:0. Oleksin justkui jalgpalli asemel tennist vaadanud. Mulle ei meeldi, kui vallatakse palli 80%. Mulle meeldib võitlev jalgpall. Me kutsume seda Saksamaal "inglaslikuks" - vihmane ilm, raske väljak, 5:5, kõik on näost mudased ning kui koju lähevad, siis pole suutelised järgmised neli nädalat mängima," lisas Klopp.

Meistrite liiga F-alagrupis on enne Borussia-Arsenali mängu intrigeeriv seis, sest kuus punkti on lisaks Saksamaa ja Inglismaa klubidele ka Napolil, kes mängib kolmapäeval punktita jätkava Marseille`ga.