Fire kaotas põhiturniiri viimases mängus eestlase endisele koduklubile New York Red Bullsile 2:5 ja ei pääsenud play-offi.

Enne Red Bull Arenalt lahkumist astus Lindpere läbi ka New Yorgi klubi riietusruumist ning õnnitles endisi tiimikaaslasi võidu puhul, kirjutab bigapplesoccer.com.

"Arvatavasti oli see minu viimane mäng Chicago Fire särgis," lausus 32-aastane Lindpere ajakirjanikele. "Lähen nüüd koju ja vaatan, mis edasi saab."

Eestlane tunnistas, et hooaeg valmistas talle pettumuse, sest ta sai loodetust vähem mänguaega. "Kui ma olen terve ja heas vormis ning annan enamuse meeskonna väravasöötudest, siis ma eeldan, et saan palju mängida. Olen vist mänginud 26 mängus, kuigi oleksin oma taseme juures eeldanud vähemalt 30 mängu. Olles terve on mul raske aru saada, miks ma väljakule ei pääse. Keegi ei ütle ka midagi," rääkis Lindpere.

Eesti koondislane heitis kivi ka peatreeneri Frank Klopase kapsaaeda, väites, et Fire mängis alla oma võimete ja meeskonna treeningud olid nõrgad. "Meie kvaliteedi juures peaksime paremini mängima. Küsimus ei ole mõnes üksikus mängijas, vaid terves meeskonnas. Ma arvan, et kõik algab treeningutest. Me oleme terve aasta tugevatest treeningutest puudust tundnud."

Siiski hindab Lindpere Chicagos veedetud aastat heaks kogemuseks. "Ma arvan, et mul läks hästi. Aitasin Mike`il [Magee] oma väravasöötude abil palju väravaid lüüa. Väravasööte andsin tänavu rohkem, kui oma kolmel eelmisel hooajal USA-s. Jätkan kindlasti töötamist ja mängimist."

Lindpere ei osanud veel öelda, kas jätkab USA liigas ka viiendat hooaega. "Ma ei tea. Kõik sõltub," sõnas ta. "Samas olen liigaga väga harjunud. Tean ka kõiki mängijaid. Oskan siin end vormis hoida, soe kliima aitab sellele ka kõvasti kaasa. Eks paistab, mis tulevik toob."