"Me alustasime kohtumist suurepäraselt, näidates avaveerandil head mängu," vahendab Venemaa spordileht Sport-Ekspress 81:72 võidu saanud Kaasani treeneri sõnu.

"Kuid Kalev teab, kuidas korvpalli mängida. Neil on omalaadne mängustiil ning kiitus selle eest nende treenerile (Alar Varrak - toim). Kodumeeskond mängis kolm veerandit väga agressiivset ja kiiret korvpalli, mille tagajärjel tegime mitmeid vigu ja kaotasime mängu üle kontrolli. Õnneks suutsime lõpuks mängu ikkagi võita," sõnas 45-aastane itaallane, kes juhendab ka Kreeka korvpallikoondist.

Trinchieri andis ka mõista, et kui Eesti meistermeeskond soovib Euroopa tippklubidega sammu pidada, tuleks klubil teha paar suuremat ostu. "Lisa Kalevile kolm kuni viis head mängijat ning tegu oleks juba hoopis teistsuguse meeskonnaga."

Järgmise EuroCupi mängu peab Kalev järgmisel kolmapäeval, kui võõrsil kohtutakse Skopje Aerodromiga. Makedoonia klubi on alustanud tugevuselt teist eurosarja kahe kaotusega, täna mängivad nad türklaste Bandırma Banvitiga.