Kogu esimese poolaja oli punkt-punkti mäng. Meeskonnad mängisid kaitsest lähtuvalt ning skoor oli visa kasvama. Esimese veerandaja lõppedes oligi seis viigiline 14:14, teatab Korvpalliliit. Teisel kümnendil jätkus pingeline heitlus, kus juhtohjad käisid pidevalt käest kätte. Kumbki tiim ei suutnud initsiatiivi endale haarata. Siiski oli poolajapausile minnes kerge edu kodumeeskonnal, seisuks 31:29.

Kolmandal veerandajal hoidis TTÜ pidevalt mõnepunktilist edu, jättes Valga meeskonna tagaajaja rolli. Kuigi Valga sellega rahul ei olnud, ei suutnud nad kahjuks kaalukaussi enda kasuks kallutada, leides end enne otsustavat kümmet minutit kaotusseisult 47:51. Viimast kümmet minutit alustasid külalised kolme kiire korviga, minnes omakorda juhtima. Kuni viimaste hetkedeni oli mäng tasavägine. Otsustavatel minutitel oli kodumeeskond aga kindlam, võttes 67:61 võidu.

TTÜ-l jõudsid kahekohalise arvu punktideni neli meest, kellest resultatiivseim oli 13 punkti visanud Jaan Puidet. Teda toetasid Erik Keedus 11 ning Kiur Akenpärg ja Joonas Järvelainen, mõlemad 10 silmaga. Valga parimad olid nende kolm võõrleegionäri. Sasha Avalic ja Raitis Grafs viskasid 14 ning Jonathan Dupre 12 silma.