Pärnu alustas kohtumist bravuurikalt, minnes kiirelt 10 punktiga juhtima. Minutite möödudes läks aga aina paremasse hoogu ka Leedu klubi ning pisikesele pausile minnes oligi Pärnu edu sulanud 3-punktiliseks 20:17. Teisel veerandajal oli Lietkabelis oma mänguvankri saanud veerema ning poolajapausile minnes leidis KK Pärnu end juba 39:36 kaotusseisult, kirjutab basket.ee.

Teisel poolajal jätkus tasavägine mäng. Siiski oli kergelt aktiivsemaks pooleks külalismeeskond, kes hoidis juhtohjasid enda käes, juhtides enne viimast kümmet minutit 63:56. Viimane veerandaeg ei toonud alustuseks Pärnule midagi head. Lietkabelis kasvatas hoopis eduseisu, juhtides 3 minutit enne kohtumise lõppu juba 10 punktiga. Pärnu aga ei olnud oma lõplikku sõna öelnud. Mängijad rügasid meeskondlikult kaitses ja rünnakul ning see tõi edu. Lõpliku punkti pani mängule Brett Nõmm, kes tabas mõni sekund enne mängu lõppu kolmese, kindlustades oma meeskonnale 79:78 võidu.

Pärnu resultatiivseim oli 21 punkti visanud ja 6 lauapalli võtnud Zivojin Grubovic. Teda toetasid Rannar Raap 17, Janis Vahter 12 ning Nemanja Miljkovic 10 silmaga. Lietkabelise parim oli Darius Griskenas 19 punktiga. Ryan Olander lisas 14 ning Anthony Bennet 10 silma.

Homme, kolmapäeval ootame kõiki huvilisi Delfi TV-st jälgima TÜ/Rocki lahingut Leedus Juventuse vastu. Kohtumine algab kell 18.30.

Vaata Brett Nõmme võiduviset: