Elioni nutiTV hankejuhi Toomas Luhatsi sõnul jõuab Eesti korvpallisõpradeni ligi 200 matši aastas. „NBA on andnud eksklusiivõiguse neid korvpallilahinguid otsepildis näidata üksnes oma telejaamale ning hetkel on see ka ainus võimalus Eestis teleri vahendusel NBA-le live’is kaasa elada,” rääkis Luhats.

NBA kanalil saab vaadata oma lemmikmeeskonna mänge, saada lähemalt tuttavaks NBA tähtedega ning näha saateid maailma tuntuima korvpalliliiga ajaloo verstapostidest. „NBA kanali mängudele kuuleb täna taustaks asjalikku inglisekeelset kommentaari, kuid kaalume võimalust kutsuda tippsündmusi selgitama Eesti parimad korvpallikommentaatorid,“ selgitas Luhats. Peagi hakkab Elion NBA kanalit edastama ka üliselge pildiga HD-formaadis. Lisaks arendatakse NBA järelvaatamise võimalust, et öiseid mänge saaks vajadusel ka päevasel ajal järgi vaadata.

NBA alustab oma 68. hooaega Eesti aja järgi kolmapäeval, 30 oktoobril. Esimene matš toimub Orlando Magic’u ja Indiana Pacers’i vahel. Mängude algusajad leiad siit.