Tarva peatreener Andres Sõber oli mängujärgselt siiralt õnnelik: „Enne mängu ei arvanud, et see nii lõppeb. Pärnu poisid olid toredaid võite saanud. Me ei saanud mängida täiskoosseisus, aga rohkelt rahvast tekitas poistes hea tunde. Poisid tegid toreda mängu, olles kaitses head ja visates sisse vabadelt kohtadelt.“

Esimese veerandi algus möödus tasavägiselt, seejärel läks Rakvere aina paremasse hoogu, juhtides veerandaja lõppedes 19:11. Pärast pisikest pausi kasvatas Tarvas oma eduseisu veelgi. Pärnu seevastu ei saanud kuidagi oma mängumootorit tööle ning vahe muudkui paisus, olles poolajaks juba 23 punktiga, seisuks 44:21.

„Mäng hakkas peale, vastane pakkus selgelt, et olge tubli võistkond ja minge juhtima. Kahjuks meie visked ei tabanud ja nemad said omakorda uued omad olukorrad,“ rääkis Pärnu mänedžer Mait Käbin. „Ei oskagi kedagi süüdistada, aga iga mängija, kes väljakul käis, peab nüüd peeglisse vaatama. Meil ei õnnestunud midagi ei kaitses või ka rünnakul. Nemad aga läksid enesekindlamaks. Poole mängu peal oli korvialune alljäämine nii suur. Ebaõnn oli ka meie poolel. Visete arv oli võrdne, kuid viskasime kehvalt,“ lahkas ta mängu.