Selleks, et muuta Sotši taliolümpiamängud digitaalse elustiili üheks osaks, võetakse kasutusele androidipõhiste nutitelefonide ja tahvelarvutite jaoks spetsiaalne Wireless Olympic Works rakendus, mille abil saavad nii sportlased kui ka olümpiamängude jälgijad kursis olla värskeimate uudiste, ajakavade ja tulemustega.

Idee võimendamiseks ning elluviimiseks kingib Samsung esimest korda olümpiamängude partneriks olemise ajaloos kõikidele sportlastele Samsung Galaxy Note3 nutitelefonid. Tegemist on Note tooteperekonna uusima mudeliga, mille suur ekraan ja uuenenud sisu võimaldab võistlejatel kursis olla nii olümpiamängudel toimuvaga kui ka jäädvustada ja jagada mugavalt oma olümpiakogemusi. Uued nutitelefonid antakse sportlastele üle kui nad jõuavad Sotši taliolümpiamängudele.

Samsungi koostöö olümpiamängudega

Esimest korda toetas Samsung olümpiamänge 1988. aastal Soulis. Alates 1998 aastast, mil toimusid Nagano taliolümpiamängud, sai ettevõte üleilmseks olümpiamängude partneriks juhtmevaba kommunikatsiooni kategoorias. Samsung on loonud olümpiamängude paremaks jälgimiseks spetsiaalse Wireless Olympic Works kommunikatsiooni platvormi. Mobiiltelefonidel töötav rakendus tagab nii fännidele kui kogu olümpiaperele reaalajas olulise olümpiamängudega seonduva infovoo.