Paris Volley mängib tänavuses Euroopa Meistrite Liigas C-alagrupis, vastasteks on lisaks Poola klubile veel Oliver Venno möödunud hooaja esimese poole tööandja Budva Budvanska Rivijera (Montenegro) ning Ceske Dudejovice Jihostroj (Tšehhi).

Euroopa Meistrite Liiga avavooru mängud on juba peetud kolmes alagrupis.

Piraeuse Olympiacos (Kreeka) mängis B-alagrupis 3:1 üle VK Ostrava (Tšehhi) ning Belgorodi Belogorje (Venemaa) alistas 3:0 Noliko Maaseiki (Belgia). Belgorodi meeskonna parim oli 15 punkti (+14) toonud temporündaja Dmitriy Muserskiy, teine Venemaa koondislane Dmitriy Iljunykh ning Saksa koondise diagonaal György Grozer panustasid võitu 11 silma.

G-alagrupis alistas Roselare Knack (Belgia) 3:1 Vfb Friedrichshafeni ning Zaksa Kedzierzyn-Kozle (poola) 3:0 Istanbuli Galatasaray (Türgi).

F-alagrupis alustas oodatud võiduga Ankara Halkbank (Türgi), staaridest kubisev meeskond lõi tulemusega 3:1 Jastrzebski Wegielit (Poola). Mitme viimase hooaja maailma klubivõrkpalli valitseja Trentino meeskonnast üle tulnud kolmik oli igati tasemel - Matey Kazisky tõi 23 (+21!), Osmany Juantorena 21 (+15) ja Mitar Tzourits 15 (+9) punkti. Constanta Tomis (Rumeenia) oli alagrupi teises kohtumises 3:1 üle Innsbrucki Hypo Tirolist.

A-alagrupis oli eilses mängus Piacanza Copra Elior 3:1 üle Sloveenia meeskonnast Bledi ACH Volley, mängu parim oli 17 punkti toonud vanameister Alessandro Fei. Sellesse gruppi kuuluvad veel Bupnitsa Marek Union-Ivkoni (Bulgaaria) ja Tours VB (Prantsusmaa).

Üks mäng on peetud ka E-alagrupis, kui Lube Banca Marche Macerata võitis 3:0 Kaasani Zeniiti. Macerata särgis särasid Itaalia koondise nurgaründaja Ivan Zaitsev (20 punkti, +17) ning Poola koondislane Bartosz Kurek (17 punkti, +9). Sellesse alagruppi kuuluvad veel Novosibirski Lokomotiiv (Venemaa) ja Posojilnica AICH/DOB (Austria).